De Freelance Factory is dé vereniging voor freelancers in de creatieve industrie. Het doel van de Freelance Factory is om freelancers in de creatieve industrie via netwerkevents elkaar te laten leren kennen. Om zo bijvoorbeeld beter te kunnen samenwerken. Maar ook om kennis uit te wisselen. Voor dat laatste zijn onder andere de maandelijkse Freelance Friday borrels. Een keer per maand, met een lezing of presentatie, een hapje en een drankje.

In het brede netwerk van de Freelance Factory vind je alle facetten van de creatieve industrie terug: grafisch ontwerpers, fotografen, interactieontwerpers, projectmanagers, architecten, modeontwerpers, art director, audio-visuele professionals, (online)marketeers, copywriters, programmeurs, business developers en vele anderen. Juist die diversiteit maken de bijeenkomsten tot sprankelende events, waar menig project of samenwerking is gesmeed.

Vrijdag 14 maart 2014 houdt Gertrude Lok van 6500°KELVIN, op uitnodiging van Joris Baas, een lezing over:

De toekomst van interface design

Is de toekomst eindelijk hier? Hoezo science fiction? We praten tegen ons polshorloge, laten Siri ons de weg wijzen en zien wat de Terminator kon zien… of toch niet? En wat moeten ontwerpers daar eigenlijk mee?

14 maart 2014

19:00 – 22:00 uur
Pakhuis de Zwijger, Amsterdam

toegang gratis
download presentatie