Gertrude Lok - 6500ºKelvin

“20 jaar ervaring bij de beste ontwerpbureaus van Nederland hebben me geleerd, dat je meerdere disciplines moet beheersen om een klant goed te kunnen helpen.

Of het nu gaat om het verbeteren van het imago of om het verhogen van de omzet: de kunst is om een oplossing te bedenken die het leven van de eindgebruiker in alle opzichten makkelijker maakt.” 

Gertrude Lok

6500°Kelvin denkt graag met u mee. Want pas als de vraagstelling helder is, kan er een goed plan ontwikkeld worden. Door middel van verschillende methodes halen we samen met u alle informatie tevoorschijn.

WE maken samen een plan

wat we maken past bij u

Wij kijken naar wie u bent, wat u biedt en wat u belangrijk vindt. Want een identiteit moet u passen als een maatpak. Daarom lijken onze projecten nooit op elkaar. Want wat wij maken, past bij ú. Niet bij ons.

we maken niet alleen een logo

Een identiteit bestaat niet alleen uit een logo. Alle visuele elementen dragen bij aan de uitstraling van uw product, dienst of merk. 6500°Kelvin verzorgt ook alle illustratie, fotografie, infographics en copy.

we zorgen voor meetbaar effect

Een passende merkuitstraling heeft meetbaar effect. U verkoopt meer van uw product, trekt meer bezoekers op uw site, vergroot de merkentrouw van uw publiek. Dat zijn meetbare effecten waar u ons op af mag rekenen.

we zijn niet bang voor techniek

Wearables, biometrics, omnichannel diensten… het is zover! En er staat ons nog veel meer moois te wachten. Al deze ontwikkelingen bieden spectaculaire mogelijkheden om eens met andere ogen naar uw merk te kijken.

we blijven betrokken

Een project is nooit echt helemaal klaar. De wereld verandert, technieken veranderen, uw product verandert. Daarom verzorgen wij inhoudelijke guidelines en staan wij altijd klaar voor begeleiding en nazorg.

“6500 graden Kelvin? Is dat niet heel erg warm?”

“Ja, behoorlijk warm... het is de kleurtemperatuur van wit licht.”

“hoezo wit licht?”

“Wit licht is alle kleuren. Het lijkt niets, maar kan alles worden.”

“waarom dan niet gewoon wit.nl?”

“...dat was al een tandartspraktijk in Maastricht.”